rockil rockil קהילות חדשות כתבות הופעות מצעדים חנות
 הרדיו של רוקיל | מבולבלים? המדריך המלא למשתמש כאן!  | הורדות לפלאפון

תגובה
[1]

Wogee
מנהל ראשי

מ: רעננה
צרף לחברים  הודעה פרטית  צפה בפרופיל
#Am
המדריך המלא למשתמש..
פורסם ב: 10/12/07 17:55
יצירת מופת
הוסף תוהורד תו
ברוכים הבאים ל Rockil, פורטל הרוק הגדול ביותר בישראל !

אנחנו מאד שמחים על החלטתכם להרשם ולהצטרף אל משפחתנו ! (*מזל טוב*)
בהודעה זו נפרוס לפניכם את האפשרויות הרבות והמגוונות הגלומות באתר, על מנת שתוכלו להוציא מהן את המיטב ותזכו לחווית גלישה מקסימלית.

הקדמה:
אנו רוצים להכיר לכם את תומר (הנודע בכינויו – דה רוקר). תומר הוא חובב רוק נלהב עם המון שאלות, והוא ילווה אותנו לאורך הכרותנו הראשונית עם האתר. בסיומה, תומר יהיה רוקר ומשתמש מתחיל ב Rockil ויוכל לקחת חלק בפעילויות, הופעות, כתבות, תחרויות והכי חשוב – הקהילות של האתר.

* פרק 1 - תהליך ההרשמה
* פרק 2 - תצוגה מקדימה
* פרק 3 - תווים וצ'יפים
* פרק 4 - הדרגות
* פרק 5 - שאלות קטנות
* פרק 6 - מייק צ'ק (רשות)

דווח על ספאםציטוט
Wogee
מנהל ראשי

#Am
תהליך ההרשמה
פורסם ב: 10/12/07 17:59
סביר
הוסף תוהורד תו
פרק 1 – תהליך ההרשמה המייגע..

Rockil: מסענו המשותף מתחיל בתהליך ההרשמה.
כבר שם תוכלו לספר לנו קצת על עצמכם ולמלות את שמכם האמיתי
תומר: דה רוקר !!1
Rockil: תאריך הלידה שלכם
תומר: 1.1.1969 !!
Rockil: ומקום מגוריכם.
תומר: מיקרונזיה !
Rockil: אנו בטוחים שביניכם מסתתרים חבר'ה מאד יצירתיים שיטענו לגיל 150, ולאזרחות קזחסטנית, But it’s all good .

נרד קטגוריה ונגיע ל"שימושי", שם בטח תשימו לב לשדה תחת הכותרת 'מפנה'... אם חבר הפנה אתכם אל האתר ונתן לכם לינק מיוחד לתהליך ההרשמה, השדה הזה יכיל את כינוי המשתמש שהפנה אתכם (להלן - החבר שלכם). אם נרשמתם לבד ללא התערבות גורם שלישי, השדה יהיה ריק.
תומר: אהמ... מה?! מה אתה מסבך.. כולה הרשמה.
Rockil: אני יודע אני יודע, אבל האפשרות המעניינת של "משתמש מפנה" היא חלק חשוב ממערכת התגמולים של האתר, תומר. לכן נדבר עליה בהרחבה בהמשך.

הלאה אל קוד האבטחה ותנאי השימוש.
תחת קטגורית "קוד אבטחה" תופיעה תמונה המכילה 5 מספרים כשמתחתיה שדה מילוי ריק. בשדה זה תצטרכו למלות את הקוד המופיע בתמונה לפי הסדר משמאל לימין, ולאחר מכן לקרוא את תנאי השימוש באתר ולסמן את הריבוע הקטן שמתחתיה ב-וי. (במידה והינכם מאשרים תנאי שימוש אלו.)

אם מיליתם כשורה את כל השדות - מכתובת האיימיל ועד לקוד האבטחה, תועבר אל תיבת הדואר שלכם הודעת אישור הרשמה בה יופיע שם המשתמש שלכם, סיסמא, ולינק לסיום תהליך ההרשמה. במקרה ולא מיליתם שדה מסויים או שחלה שגיאה כלשהי, תופיעה הודעה מתאימה באדום תחת האזור הדורש תיקון.
במקרה של בעיה או תקלה, תמיד ניתן לפנות אל צוות הנהלת האתר והם יישמחו לעזור ולפתור לכם אותה.

דווח על ספאםציטוט
Wogee
מנהל ראשי

#Am
תצוגה מקדימה
פורסם ב: 10/12/07 18:00
סביר
הוסף תוהורד תו
פרק 2 - תצוגה מקדימה

תומר: סבבה גבר קבלתי את האימייל. לקח כמה דקות אבל בקטנה.. אז זהו, סיימנו?
Rockil: לא ממש. כרגע אתה אכן משתמש רשום לכל דבר, אבל אנחנו עוד רחוקים מלמצות את האופציות שעומדות בפניך!
בשלב זה תמצא את עצמך בוהה בדף הראשי של האתר. בוא נראה מה יש כאן..
מימין, תפריט המשתמש שלך. בתפריט המשתמש תוכל לערוך את פרופיל המשתמש שלך, שם תוכל לשנות מספר פרטים שמילית בתהליך ההרשמה ויוצגו לפניך אפשרויות נוספות כבר עכשיו, כאשר עם הזמן יתגלו לפניך אפשרויות חדשות. הודעות פרטיות שיהוו את תיבת הדואר האישי שלך באתר. צ'יפים, תוים ודרגת משתמש שנפרט עליהם בהמשך וצפייה בפרופיל האישי שם תוכל לראות את הכרטיס האישי שלך שיוצג בפני שאר חברי האתר.
תחת תפריט המשתמש מופיעה רשימה של דיונים מומלצים ע"י חברי הקהילות, לוח הופעות המתעדכן בכל יום ויום, והסקר האחרון.
במרכז הדף מוצגות הכתבות האחרונות, ולשמאלן טיקר חדשות אקטואליות, תיבת חיפוש וחלון מצעד האתר.

דווח על ספאםציטוט
Wogee
מנהל ראשי

#Am
תווים וצ'יפים
פורסם ב: 10/12/07 18:01
סביר
הוסף תוהורד תו
פרק 3 - תווים.. צ'יפים....(?) שמיפים!?!?

Da Rocker: איך הכינוי? שווה טילים, אה? אני יודע..
טוב כל זה היה די ברור לי, אבל כולך היית באקסטזה ובמעין שוונג שלא היה לי נעים לעצור..
קיצר, ספר לי על התוים והדרגות והצ'יפים שמיפים האלה.
Rockil: בכיף. נתחיל עם תוים וצ'יפים?
Da Rocker: בכיף יא זאלאמי(!)
Rockil: הצ'יפים הם בעצם נקודות חנות. אלו נקודות שתצטברו במהלך השתתפותכם באתר, ואלו ישמשו אתכם לרכישת מוצרים מחנות האתר. ישנו קשר הדוק בין מידת הפעילות שלכם למספר הצ'יפים שתצברו, ולכן נרשום לפניכם את הקריטריונים לפיהם מוענקות אותן נקודות (צ'יפים) על מנת שתוכלו לנצל זאת לטובתכם:
כתיבה הודעה – על כל 11 תגובות או דיונים מוענק צ'יפ אחד. מספר התגובות והדיונים שפתחתם יוצג במונה ההודעות האישי שלכם. (אין סיבה לעקוב אחריו בקפידה מכיוון שהצ'יפים מצטברים באופן אוטומטי ללא התערבותה של הנהלת Rockil).
דירוג דיון או תגובה – כאן נכנס נושא התוים לתמונה. תוים הם בעצם דרככם לדרג תגובה או דיון ולקבוע עד כמה מצאתם אותה שימושית ומועילה. ישנם דירוגים חיוביים, וישנם דירוגים שליליים. מאזן הדירוגים שניתנו להודעה מסויימת יופיע מעל אותה הודעה (סקאלה צהובה/שחורה) מלווה בתיאור קצר המציין עד כמה אהבו אותה חברי הקהילה. ככל שינתנו יותר דירוגים חיוביים כן תעלה פופולאריות ההודעה, וככל שתעלה פופולאריות ההודעה כותב ההודעה יקבל יותר צ'יפים!
והנה רשימת הדרגות אליהן יכולות הודעות להגיע, ומספר הצ'יפים המתלווה אליהן בהתאם:
דיון / תגובה שמגיעה לדרגת נחמד: צ'יפ אחד (1+)
דיון / תגובה שמגיעה לדרגת קלאסה: שני צ'יפים (2+)
דיון / תגובה שמעיה לדרגת יצירת מופת: חמישה צ'יפים (5+)
דיון / תגובה שמגיעה לדרגת לא משהו: הפחתה של צ'יפ אחד (1-)
דיון / תגובה שמגיעה לדרגת על הפנים: הפחתה של שני צ'יפים (2-)
דיון / תגובה שמגיעה לדרגת בושה: הפחתה של חמישה צ'יפים (5-)

רשימת מספר התוים הנדרשים על מנת להעלות/להוריד הודעה לדרגה מסויימת:
בין 5- ל 5+ : דרגה - סביר
בין 5+ ל 15+ : דרגה - נחמד
בין 16+ ל 30+ : דרגה - קלאסה
30+ ומעלה : דרגה - יצירת מופת
בין 6- ל 15- : דרגה - לא משהו
בין 16- ל 30- : דרגה - על הפנים
30- ומטה: דרגה - בושה

כפי שבטח שמתם לב, אפשר גם לאבד צ'יפים, וכמובן שהכל תלוי בכם ובצורה בה תבחרו לדרג אחד את השני.
Da Rocker: זאת אומרת שנגיד פתחתי דיון והרבה אנשים דירגו אותו ככה שיצא שקיבל 20 תוים, אז הדיון מגיע לדרגה "קלאסה" ואני מקבל 2 צ'יפים?
Rockil: בדיוק כך! אני רואה שאתה קולט מהר.. בוא נמשיך..
עליית דרגה – זהו כבר נושא חדש עליו נדבר בהמשך, אך בעקרון ככל שהמשתמש שלכם יעלה יותר דרגות כך תקבלו יותר צ'יפים לקנייה בחנות האתר.
הפנית משתמש - ..
Da Rocker: אוווו! הגיע הזמן באמת!
Rockil: אהמ.. *שיעול* אהמ..
Da Rocker: דיברתי? אני שותק...
Rockil: כפי שהתחלתי להגיד, הפנית משתמש – אם תשוטטו עמוק אל תוך תהומות הפרופיל האישי שלכם (תחת 'עריכת פרופיל' בתפריט המשתמש), תוכלו למצוא את הלינק האישי והאינדיבידואלי שלכם להפניית חברים לאתר!
את הלינק הזה תוכלו לשתף עם חברים דרך אייסקיו, מסנג'ר, אימייל, בלוג או כל צורה אחרת על מנת להביא לידי כך שאנשים ירשמו לאתר תחת ההפנייה שלכם. לאחר שהחבר ילחץ על אימייל ההרשמה ויכתוב 10 הודעות('להראות נוכחות') תקבלו 5 צ'יפים (!!) לרכישת מתנות מחנות האתר. וזוהי, דרך אגב, ללא ספק הדרך המהירה והיעילה ביותר לצבירת צ'יפים.
שורה תחתונה - ככל שתצליחו להכניס יותר ויותר חברים תחת חסותכם - תקבלו יותר צ'יפים!
Da Rocker: רגע.. אבל מה בעצם אני יכול 'לרכוש' בכלל מהחנות של האתר? מחזיקי מפתחות ומחדדים?
Rockil: חס ושלום. אנו רוצים לתת לך ולחבריך לא פחות ממה שמגיע לכם בתמורה ללקיחתכם חלק כה חשוב בקיום האתר! עם הזמן נוכל להוסיף עוד ועוד מוצרים הקשורים לעולם המוזיקה והרוק כמו פוסטרים, חולצות, דיסקים, תלושים לחנויות מוזיקה, כרטיסים להופעות ופסטיבלים, נגני mp3 והשמיים הם הגבול..
ככל שניתן יותר מעצמנו – נקבל יותר בחזרה!

דווח על ספאםציטוט
Wogee
מנהל ראשי

#Am
הדרגות
פורסם ב: 10/12/07 18:02
סביר
הוסף תוהורד תו
פרק 4 - לחלוקת הדרגות הקהל מתבקש לעבור למצב הקשב... *הקשב*(!)

Da Rocker: סבבה נשמע טוב... עכשיו מה עם הדרגות? הבנתי שיש דירוגים להודעות שאני כותב.. אבל גם לי יש דרגה. ומי אתה בכלל שתקרא לי רוקר מתחיל, אה?!
Rockil: נכון מאד! גם למשתמשים יש דרגות. המטרה היא לא ליצור הבדלי מעמדות או לקבוע מי נמצא מעל מי, אלא להוסיף מעין מדד מסויים שיראה לכולם איזה מין נכס אתם לאתר.
עלייה בדרגות נעשית לפי כמות התוים (דירוגים) שנתנו לכם משתמשים אחרים לאורך הזמן. התוים מצטברים ובכל מספר מסויים של תוים נעשית עלייה בדרגת המשתמש שלכם. לכל דרגה יש צ'ופר מיוחד משלה, מעין אפשרות חדשה הניתנת לכם לשימוש מעתה ואילך. כמו כן, עם העלייה בדרגה ניתן בונוס חד-פעמי של מספר צ'יפים.
והנה רשימת האפשרויות החדשות שיגלו לפניכם עם הטיפוס בסולם בדרגות:

דרגת רוקר מתחיל (דרגה מס' 1) – הדרגה איתה אתם נרשמים לאתר. אפשרויות: דירוג משתמש פעם ב 24 שעות (תו אחד), הוספת חתימה (תמונה ו-או טקסט). בונוס צ'יפים: 0.
דרגת רוקר בפוטנציה (דרגה מס' 2) - הדרגה אליה מגיע משתמש עם מעל ל 10 תוים. אפשרויות חדשות: דירוג 2 משתמשים שונים ב 24 שעות (2 תוים), הוספת איקונית (תמונת אווטר). בונוס צ'יפים: 5.
דרגת רוקר (דרגה מס' 3) – הדרגה אליה מגיע משתמש עם מעל ל 35 תוים. אפשרויות חדשות: דירוג 3 משתמשים שונים ב 24 שעות (3 תוים), הוספת תמונת פרופיל. בונוס צ'יפים: 10.
דרגת רוקר מתקדם (דרגה מס' 4) – הדרגה אליה מגיע משתמש עם מעל ל 90 תוים. אפשרויות חדשות: דירוג 4 משתמשים שונים ב 24 שעות (4 תוים), צפייה ברשימת המשתמשים שדירגו הודעה מסויימת. בונוס צ'יפים: 25.
דרגת אליל רוק (דרגה מס' 5) – הדרגה אליה מגיע משתמש עם מעל ל 200 תוים. אפשרויות חדשות: דירוג 5 משתמשים שונים ב 24 שעות (5 תוים), שינוי טקסט דרגה אישית. בונוס צ'יפים: 50.

כמו כן יש גם סולם דרגות שלילי. משתמש שכותב הודעות סתמיות ולא מועילות, או בפוגע במזיד ברצף השוטף של הפורום, חברי הקהילה יוכלו יבחרו לדרגו לשלילה ועל ידי כך לגרום למשתמש לרדת בסולם הדרגות:

דרגת כוכב נופל – דרגה אליה מגיע משתמש עם בין 1- ל 10- תוים שליליים מצטברים.
דרגת זמר בארים – דרגה אליה מגיע משתמש עם בין 10- ל 30- תוים שליליים מצטברים.
דרגת זמר חתונות – דרגה אליה מגיע משתמש עם מתחת ל 30- תוים שליליים מצטברים.

דווח על ספאםציטוט
Wogee
מנהל ראשי

#Am
שאלות קטנות
פורסם ב: 10/12/07 18:03
סביר
הוסף תוהורד תו
פרק 5 - שאלות קטנות

Rockil: עד לכאן הכל מובן, תומר?
Da Rocker: גררררר...
Rockil: אה, סליחה.. האם הכל ברור (מר) דה רוקר..?
Da Rocker: ככה יותר טוב... וכן
בינתיים עברתי על כמה דברים.. אז יש לי כמה שאלות.
1) בקהילות כשאני נכנס ומסתכל על הודעה מסויימת יש לי כפתור אדום עם סימן קריאה. מה זה עושה?
2) כשאני נכנס לפרופיל של מישהו אני יכול לשלוח לו הזמנה להיות חבר. איך זה פועל?
3) מי בדיוק בוחר את השירים במצעדים? כי וואלה קצת נמאס מגלגל"צ ששמים שירים מלפני חצי שנה במקום הראשון..
4) אני יכול לשלוח כתבות?!
Rockil:
1) כפתור זה הוא כפתור דיווח הספאם. כשאתה נתקל בהודעה מסויימת שנראת לך בלתי הולמת או לא במקום, לחץ על הכפתור הממוקם על אותה הודעה ומנהל הפורום ידאג לטפל בעניין בזריזות.
2) אפשר להזמין משתמש להיות ברשימת החברים שלך כך שתוכל לכתוב לו הודעות דרך האתר יותר בנוחות, במקום לחפש הודעה שלו אי שם באחד מהפורומים. הודעת הסכמה תשלח לצד השני ולאחר שיאשר את בקשתך הוא יתווסף לרשימת החברים שלך ואתה לשלו.
3) בשיתופיות בין צוות האתר לקהילה כמובן, באמצעות סקרים ודיונים.
4) כן, ולא רק! משתמשים רשומים באתר יכולים לכתוב כתבות, חדשות והופעות ולשלוח אותן להנהלת האתר שתציג אותן לעייני הקהילה! אין כמו הסיפוק בלראות כתבה שחיברת בעמוד הראשי עם שמך חתום עליה.
Da Rocker: פששש הפעם פנית ישירות אליי, ולא עשית את עצמך מדבר אל כולם, סחטיין עלייך אחי..
יאללה נראה לי מיציתי. אם אני אצטרך עזרה או משו.. לחזור לכאן?
Rockil: בטח! אנחנו כאן בשבילך, וכך גם מנהלי הפורומים וחבריו השונים. תרגיש חופשי לפנות אלינו בכל שאלה דרך הודעה בדיון זה או בדף יצירת הקשר.

הגענו לסוף תהליך ההרשמה וההסברה, ולתחילת מסענו המשותף יחד. אנו מקווים לראות ולשמוע ממך גם בעתיד, כן? שלא תעלם לנו פתאום..
כתבנו מבחן לבדוק עד כמה הבנתם את האפשרויות המוצעות לכם באתר והרעיונות עליו הוא מושתת.
תומר, אתה מוכן להשתתף בניסוי?
Da Rocker: וואלה לא עשיתי מבחן מאז הביקור האחרון במיקרונזיה בשנת 69'... אבל סוף סוף שברת דיסטנס ו.... טוב! בוא פשוט נלך על זה! ... תוצאות המבחן נשארות חסויות כן?
Rockil: מה? אהמ.. אה.. כן כן.. ברור תומר.

דווח על ספאםציטוט
Wogee
מנהל ראשי

#Am
מייק צ'ק
פורסם ב: 10/12/07 18:03
סביר
הוסף תוהורד תו

פרק 6 - מייק צ'ק: מבדק ההתאמה של Rockil !

1. מהו תאריך הלידה של תומר?

א. בוקר לח בשנת תרל"ח
ב. 1.1.1969
ג. 1.1.1696
ד. לא ידוע

רמז

2. כל כמה הודעות צוברים צ'יפ אחד?

א. 9
ב. 10
ג. 11
ד. 12

רמז: לעולם לא תדעו אם לא תנסו... תכתבו הודעות!

3. כאשר דיון או תגובה מגיעים לדרגה של "קלאסה", כמה צ'יפים מקבל מחבר ההודעה וכמה תוים (מספר הדירוגים ע"י משתמשים אחרים) נדרשים על מנת שהודעה תגיעה לדרגה זו?

א. צ'יפים: 1. תוים: 10
ב. צ'יפים: 2. תוים: 16
ג. צ'יפים: 2. תוים: 30
ד. תשובות ב' ו-ג' נכונות

הדרכה: שימו לב לטווח התוים בהן הודעה נשארת באותה דרגה.

4. אילו אפשרויות עומדות בפני משתמש בדרגת "רוקר מתקדם"?

א. דירוג 4 משתמשים שונים פעם ב 24 שעות, צפייה ברשימת המשתמשים שדירגו הודעה מסויימת, הוספת איקונית (תמונת אווטר), הוספת תמונת פרופיל והוספת חתימה.
ב. דירוג 4 משתמשים שונים פעם ב 25 שעות, צפייה ברשימת המשתמשים שדירגו הודעה מסויימת, הוספת איקונית (תמונת אווטר), הוספת תמונת פרופיל והוספת חתימה.
ג. דירוג 4 משתמשים שונים פעם ב 24 שעות וצפייה ברשימת המשתמשים שדירגו הודעה מסויימת.
ד. יש כזו דרגה?

טיפ: שימו לב להבדל בין אפשרויות חדשות למכלול האפשרויות.

5. מהו הרעיון מאחורי Rockil ?

א. מקום בו גולשים מכל רחבי הארץ יכולים לחלוק דעות, לשתף מחשבות ולתת ביקורות בז'אנר הרוק.
ב. מקום להקמת קהילה איכותית ומגובשת למוזיקה הכי פופולארית בעולם.
ג. מקום בו ניתן לקבל תמורה להשקעה ולמאמץ במטרה ליצור שיתופיות והדדיות בין חברי האתר.
ד. כל התשובות נכונות.

מקרא תשובות:
1. ב' 2. ג' 3. ד' 4. א' 5. ד'

Da Rocker פתר נכונה 5/5, מה איתכם ?
כן?!
פתרתם נכון את כל ה 5?!
צרו קשר עם אחד המנהלים וקבלו 100 צ'יפים במתנה!
סתם סתם..
אין לכם מה להתבאס.. כפי שראיתם, קיימות כמה וכמה דרכים להשיג מספר מכובד של צ'יפים (והשמיים הם הגבול) אז צאו לדרך, והכי חשוב - תהנו!

בברכה,
צוות Rockil ותומר (סליחה, Da Rocker).

דווח על ספאםציטוט
  משתמשים פעילים כעת בדיון זה: 1 (0 חברים ו 1 אורחים)

תגובה     תגובה מהירה
[1]