נירוונה?!?! וואווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מודה שאני לא שמעתי על זה, אבל הלוואייייייי תמיד חלמתי לטוס ולראות אותם בהופעה חיה.. יש הרי חבילות נופש כאלה שכוללות גם הופעות או משחקי כדורגל, אז תמיד חיפשתי משהו כזה עם הופעות של נירוונה
תאמיני לי , זה ממש משמח אותי! אפילו בספטמבר הבא בע''ה הרד הוט צ'ילי פפרס יגיעו להופיע בארץ, זו הולכת להיות הופעה אדירה! במקום להתחיל לחפש טיסות זולות להופעה שלהם, הם מגיעים לפה...אני מחכה בקוצר רוח!
גם הרד הוט צ'ילי פפרס מגיעים וזה בלי ספק משמח לבב אנוש.. מעניין אבל כמה יעלו כרטיסים.. יש לי כמה חברים חילוניים ודתיים שמאוד רוצים ללכת להופעה שלהם אבל מאוד מקווים שלא יצטרכו לשבור תוכנית חיסכון בשביל זה!! אנחנו חוסכים בטיסות אמנם אבל הרבה פעמים הכרטיסים פשוט יקרים בצורה מגוחכת- כפי שראינו בשנים האחרונות עם כל מיני זמרים עולמיים שהגיעו הנה. אני מקווה שזה לא יהיה המצב.
תקשיבי, אני סטודנטית שאוטוטו מסיימת את הלימודים, אני נרגשת שעוד מעט אני אהיה בעלת תואר ראשון . למרות זאת, אני ממש לא מתכוונת לוותר על ההופעה של רד הוט, המחיר של הכרטיס וי איי פי, עולה בערך 450 שקל במכירה המוקדמת. אני זוכרת שנכנסתי לאתר וקניתי כרטיס ובחרתי מקום.
450 ש"ח בוי איי פי זה ממש לא הרבה כסף.. אני דיברתי על כרטיסים שמחירם מאמיר לגבהים של 1000 ש"ח ומעלה כמו שהיו בהופעות של לאונרד כהן או בוב דילן. זה ממש לא זול וזה כבר די רציני להוציא סכומים כאלה על הופעות. חגורות גב וחגורות בטן שאני קונה לבעלי מבחינה אורטופדית לא עלו לנו ככה!!